ESCOLES


TIR AMB ARC
VOLS POSAR A PROVA LA TEVA PUNTERIA? PASSA UNA BONA ESTONA ENCERTANT LA DIANA. ACTIVITAT PER A GRUPS I ESCOLES.

TIRO CON ARCO
¿QUIERES PONER A PRUEBA TU PUNTERIA? PASA UN BUEN RATO ACERTANDO LA DIANA. ACTIVIDAD PARA GRUPOS Y ESCUELAS.


BOLA ZORB
FICA’T DINS LA BOLA ZOORB, POSA’T EL CINTURÓ I ARRENCA L’AVENTURA DE RODAR I RODAR COSTA AVALL! ACTIVITAT PER A GRUPS I ESCOLES.

BOLA ZORB
¡ENTRA DENTRO DE LA BOLA ZORB, PONTE EL CINTURÓN Y ARRANCA LA AVENTURA DE RODAR Y RODAR CUESTA ABAJO! ACTIVIDAD PARA GRUPOS Y ESCUELAS.

BOSCOS, HÀBITATS EN HARMONIA
INVENTARIEM UN TROS DE BOSC, UTILITZEM MÈTODES DE PRESA DE DADES I DEDUÏM EN QUIN BOSC ESTEM. AL FINALITZAR, REALITZAREM UN JOC PER ADONAR-NOS-EN QUE ELS ARBRES NO SON TANT DIFERENTS A NOSALTRES. ACTIVITAT PER A GRUPS I ESCOLES.

BOSQUES, HABITATS EN ARMONÍA
HAREMOS UN INVENTARIO DE UN TROZO DE BOSQUE, UTILIZAREMOS MÉTODOS DE TOMA DE DATOS Y DEDUCIREMOS EN QUE BOSQUE ESTAMOS. REALIZAREMOS UN JUEGO PARA VER QUE LOS ARBOLES NO SON TAN DISTINTOS A NOSOTROS. ACTIVIDAD PARA GRUPOS Y ESCUELAS.


SEGWAY
FES UN PASSEIG EN SEGWAY I POSA A PROVA EL TEU EQUILIBRI, VEURÀS QUE SEGUR I DIVERTIT QUE ÉS . ACTIVITAT PER A GRUPS I ESCOLES.

SEGWAY
HAZ UN PASEO EN SEGWAY Y PON A PRUEBA TU EQUILIBRIO. VERÁS QUE SEGURO Y DIVERTIDO ES. TOTALMENTE ECOLÓGICO Y SILENCIOSO. ACTIVIDAD PARA GRUPOS Y ESCUELAS.QUADS ELÈCTRICS INFANTILS
SI VOLS EXPERIMENTAR LA SENSACIÓ DE CONDUIR UN QUAD I T’AGRADA L’AVENTURA, NO DUBTIS EN VENIR A PROVAR-LO! ACTIVITAT PER A GRUPS I ESCOLES.

QUADS ELÉCTRICOS INFANTILES
SI QUIERES EXPERIMENTAR LA SENSACIÓN DE CONDUCIR UN QUAD ELÉCTRICO Y TE GUSTA LA AVENTURA NO DUDES EN VENIR A PROBARLO. ACTIVIDAD PARA GRUPOS Y ESCUELAS.

LA TORRE IMPOSSIBLE
A VEURE QUANTES CAIXES POTS POSAR UNA DAMUNT DE L’ALTRE FINS QUE ARRIBIS AL CEL!! GUANYA EL QUE MES AMUNT ARRIBA!! ACTIVITAT PER A GRUPS I ESCOLES.

LA TORRE IMPOSIBLE
A VER CUANTAS CAJAS PUEDES PONER UNA ENCIMA DE OTRA HASTA LLEGAR AL CIELO! GANA EL QUE MÁS ARRIBA LLEGA! ACTIVIDAD PARA GRUPOS Y ESCUELAS.

ORIENTACIÓ
APREN D’UNA FORMA MOLT FÀCIL EL FUNCIONAMENT DE LES BRÚIXOLES I MAPES, AIXÍ COM TREBALLAR L’ORIENTACIÓ I PLASMAR LA REALITAT EN UN MAPA. ACTIVITAT PER A GRUPS I ESCOLES.

ORIENTACIÓN
APRENDE DE UNA FORMA MUY FÁCIL EL FUNCIONAMIENTO DE LAS BRÚJULAS Y MAPAS, ASÍ COMO TRABAJAR LA ORIENTACIÓN Y PLASMAR LA REALIDAD EN UN MAPA. ACTIVIDAD PARA GRUPOS Y ESCUELAS.

LA VIDA AL RIU LLOBREGAT
MITJANÇANT CLAUS DICOTÒMIQUES CLASSIFICAREM ELS MACRO-INVERTEBRATS QUE HABITEN LA CAPÇALERA DEL RIU LLOBREGAT. LES DIFERENTS ESPÈCIES TROBADES ENS INFORMARAN EN QUIN ESTAT AMBIENTAL ES TROBA EL RIU AL SEU PAS PER LA POBLA DE LILLET. ACTIVITAT PER A GRUPS I ESCOLES.

LA VIDA EN EL RÍO LLOBREGAT
MEDIANTE CLAVES DICOTÓMICAS CLASIFICAREMOS LOS MACRO-INVERTEBRADOS QUE HABITAN EN LA CABECERA DEL RÍO LLOBREGAT. LAS DIFERENTES ESPECIES ENCONTRADAS NOS INFORMARAN EN QUE ESTADO AMBIENTAL SE ENCUENTRA EL RÍO A SU PASO POR LA POBLA DE LILLET. ACTIVIDAD PARA GRUPOS Y ESCUELAS.

ASTRONOMIA
T’AGRADARIA VEURE ELS ANELLS DE SATURN O LA LLUNA DE MOLT A PROP? VOLS SABER COM ES LA NOSTRA GALAXIA? O QUINES SON LES CONSTEL·LACIONS MES FAMOSES AMB UN TELESCOPI? ACTIVITAT PER A GRUPS I ESCOLES QUE PERNOCTIN A LA ZONA.

ASTRONOMÍA
¿TE GUSTARIA VER LOS ANILLOS DE SATURNO O LA LUNA MUY CERCA? ¿QUIERES SABER COMO ES NUESTRA GALAXIA? ¿O CUALES SON LAS CONSTELACIONES MAS FAMOSAS CON UN TELESCOPIO? ACTIVIDAD PARA GRUPOS Y ESCUELAS QUE PERNOCTEN EN LA ZONA.

TREN DEL CIMENT
PUJA AL TREN DEL CIMENT I REVIU EL PASSAT INDUSTRIAL DE LA POBLA DE LILLET FENT UN RECORREGUT QUE SERPENTEJA PEL COSTAT DEL RIU LLOBREGAT FINS ARRIBAR AL MUSEU DEL CIMENT, AL CLOT DEL MORO (CASTELLAR DE N’HUG) .

“TREN DEL CIMENT”
SUBE AL “TREN DEL CIMENT” Y REVIVE EL PASADO INDUSTRIAL DE LA POBLA DE LILLET HACIENDO UN RECORRIDO QUE SERPENTEA POR EL LADO DEL RIO LLOBREGAT HASTA LLEGAR AL MUSEU DEL CIMENT, EN EL “CLOT DEL MORO” (CASTELLAR DE N’HUG) ACTIVIDAD PARA GRUPOS Y ESCUELAS .

JARDINS ARTIGAS
PASSEJA PELS JARDINS QUE VA DISSENYAR ANTONI GAUDÍ EN LA SEVA ESTADA A LA POBLA DE LILLET. GAUDEIX DE LA SEVA OBRA ON NATURA I ARQUITECTURA ES FUSIONEN EN PERFECTE HARMONIA.

JARDINES ARTIGAS
PASEA POR LOS JARDINES QUE DISEÑÓ ANTONIO GAUDÍ EN SU ESTANCIA EN LA POBLA DE LILLET. DISFRUTA DE SU OBRA, DONDE NATURALEZA Y ARQUITECTURA SE FUSIONAN EN PERFECTA ARMONIA. ACTIVIDAD PARA GRUPOS Y ESCUELAS.