QUI SOM

CAT

Som una petita empresa familiar ecoemprenadora de La Pobla de Lillet especialitzada en donar serveis turístics personalitzats a l’ Alt Berguedà.

El Parc d’ Aventures del Catllaràs es a La Pobla de Lillet. a L’ exclusivitat que ens regala el Bosc de Ventaiola amb tots els serveis del poble a 1 minut. Heliport, CAP, Bancs, Restaurants, Supermercats, Recursos Turístics, etc. Perfecte per gaudir tota la família! Aventura, activitats, zona de pícnic, aparcament, bar. Ideal per a grups i escoles.
Per les escoles es realitzen activitats Lúdic-Educatives amb tallers per nens de totes les edats, adaptant-los a les necessitats de cada grup, classe o escola. Els tallers poden ser de dues hores o matins i tardes, depenent del volum del grup i les activitats que es vulguin alternar amb el Parc, tan si son esportives com educatives.
També es fan sortides al medi (raquetes de neu, orientació, flora, fauna…) i packs de sortides guiades combinant el Tren del Ciment, Jardins Artigas d’Antoni Gaudí i Museu del Ciment, a Castellar d’Hug.

El Parc d’Aventures del Catllaràs és un espai Lúdic-Educatiu on les famílies i les escoles poden gaudir d’un temps pels jocs i alhora descobrir, conèixer i valorar aquesta zona de l’Alt Berguedà, La Vall de Lillet. Actualment La Pobla de Lillet és un poble amb un passat industrial abocat al turisme de muntanya actiu, ja que gaudeix d’uns recursos turístics de qualitat i un entorn privilegiat a poca estona de la capital de Catalunya.
Volem contribuir a què el visitant marxi coneixent la nostra historia, costums i tota la natura que ens envolta a la Serra del Catllaràs, que valori aquesta terra, la respecti i la faci seva, i alhora sigui coneixedor d’uns valors universals i pugui gaudir d’aquest entorn d’una manera sostenible i sostinguda.

El Parc d’Aventures del Catllaràs s’ha creat com un parc de Línia de Vida Continua (LVC) Aquest sistema impedeix que el participant pugui caure de l’arbre per distraccions pròpies a l’hora de manipular els mosquetons, fent possible realitzar jocs molt senzills a una alçada prou aventurera. D’aquesta manera, aconseguim que tant pares com escoles puguin gaudir d’un dia inoblidable amb la total tranquil·litat que només aquest sistema de seguretat pot garantir.
Tot el Parc d’Aventures del Catllaràs ha estat verificat per una reconeguda empresa Catalana d’enginyeria especialitzada en Parcs en alçada, que certifica que tant els arbres, les línies de vida i tots els seus components (cables, subjecta cables, mosquetons, grillons i cargolaria de les línies de vida) així com el seu muntatge, compleixin la Normativa Europea UNE-EN-15567-1 per a Parcs Acrobàtics en alçada.

Tot el material de seguretat (EPI’s) és de primeres marques i adequat al servei per el qual ha estat adquirit. Es controla l’ ús d’ aquest material i se’n fa un seguiment sabent en tot moment quina és la seva vida útil. El material pels clients és de la mateixa qualitat que la dels monitors i adequat al nivell del Parc.

El Parc d’ Aventures del Catllaràs disposa d’un Circuit Groc FLOR DE NEU per a nens de 3 a 6 anys aproximadament amb un mínim de 100 cm i un màxim de 125 cm amb una Tirolina de 17m, un Circuit Blau PEDRAFORCA per a més de 125 cm (fins a 135 cm d’alçada hauran d’anar acompanyats obligatòriament per un adult) amb una Tirolina de 50m i un Circuit Taronja CATLLARÀS per a de mes de 145 cm amb una Tirolina de 120m.

Tots els monitors que treballen al Parc d’Aventures del Catllaràs estan titulats com a mínim amb el Títol de Monitor de Lleure per a la recepció de grups i activitats arran de terra i amb el Cicle formatiu de grau mitjà, CAFEM (Conducció d’Activitats Físic Esportives en el Medi natural) o Títol de Tècnic d’ Esport en Muntanya Mitjana; Primer nivell d’ Excursionisme o Segon nivell Muntanya Mitjana, per les activitats en alçada. Es prioritza que siguin persones de la Comarca del Berguedà per afavorir la creació de llocs de treball juvenil, especialitzat i amb intenció d’ impedir el despoblament de la Comarca. Volem que el nostre equip gaudeixi d’ un entorn de treball agradable i segur, perquè puguin desenvolupar tot el seu potencial. 

Es creen sinergies i activitat comercial amb els establiments de La Pobla de Lillet, els quals es beneficien directament de l’ impacte econòmic que generin els clients del Parc.

Es per tots aquests motius que el Parc d’Aventures del Catllaràs ha estat escollit d’ entre altres projectes per rebre un ajut LEADER per la creació d’empreses Turístiques en l’entorn Rural finançat pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) i pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, de la Generalitat de Catalunya. Aquests ajuts són gestionats i tramitats per l’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central.

Treballarem i ens esforçarem per portar a terme tots aquests compromisos amb l’únic objectiu de què passeu un dia inoblidable.

CAST

Somos una pequeña empresa familiar ecoemprenadora de La Pobla de Lillet especializada en dar servicios turísticos personalitzados en el Alt Berguedà.

El Parc d’ Aventures del Catllaràs está en La Pobla de Lillet. La exclusividad que nos regala el Bosque de Ventaiola con todos los servicios del pueblo a 1 minuto. Helipuerto, CAP, Bancos, Restaurantes, Supermercados, Recursos Turísticos, etc. Perfecto para disfrutar toda la família! Aventura, actividades, zona de pícnic, aparcamiento, bar. Ideal per grupos y escuelas.
Para las escuelas se realizan actividades Lúdico-Educativas con talleres para niños de todas las edades, adaptandolos a las necesidades de cada grupo, clase o escuela. Los talleres pueden ser de dos horas o mañanas y tardes, dependiendo del volumen del grupo y las actividades que se quieran alternar con el Parque, tanto si son deportivas como educativas.
Tambien se hacen salidas al medio (raquetas de nieve, orientación, flora, fauna…) y packs de salidas guiadas combinando el Tren del Ciment, Jardins Artigas de Antoni Gaudí y Museo del Cemento, en Castellar d’Hug.

El Parc d’Aventures del Catllaràs es un espacio Lúdico-educativo donde las familias y las escuelas pueden disfrutar de un tiempo para el juego, a la vez que descubrir y valorar esta zona del Alt Berguedà, La Vall de Lillet. Actualmente, La Pobla de Lillet es un pueblo con un pasado industrial destinado al turismo de montaña activo, puesto que dispone de unos recursos turísticos de calidad y un entorno privilegiado, a poca distancia de la capital de Cataluña. 
Queremos contribuir a que el visitante regrese conociendo nuestra historia, costumbres y la naturaleza que nos rodea en la Serra del Catllaràs, que valore esta tierra, la respete y la haga suya, a la vez que sea conocedor de unos valores universales y que pueda disfrutar de este entorno de una manera sostenible y sostenida. 

El Parc d’Aventures del Catllaràs se ha creado como un parque de Línea de Vida Continua (LVC). Este sistema impide que el participante pueda caer de un árbol por una distracción en el momento de manipular los mosquetones, haciendo posible realizar juegos muy sencillos a una altura muy aventurera. Asi, conseguimos que tanto padres como escuelas puedan disfrutar de un día inolvidable, con la total tranquilidad que solo este sistema puede ofrecer.
Todo el Parc d’Aventures del Catllaràs ha sido verificado por una reconocida empresa catalana de ingeniería, especializada en parques de altura, que certifica que tanto árboles, líneas de vida y todos sus componentes, así como su montaje, cumplan la Normativa Europea UNE-EN-15567-1 para parques acrobáticos en altura.

Todo el material de seguridad (EPI) es de primeras marcas y adecuado al servicio para el cual ha sido adquirido. Se controla el uso de este material y se hace un seguimiento, conociendo en todo momento su vida útil. El material para los clientes es de la misma calidad que el de los monitores, y adecuado al nivel del parque.

El Parc d’Aventures del Catllaràs dispone de un Circuito Amarillo FLOR DE NEU para niños de 3 a 6 años, aproximadamente, con una altura mínima de 100 cm y máxima de 125 cm amb una Tirolina de 17m, un Circuito Azul PEDRAFORCA para mas de 125 cm de altura (hasta 135 cm de altura deberan ir acompañados por un adulto obligatoriamente) con una Tirolina de 50m y un Circuito Naranja CATLLARÀS para personas de mas de 145 cm de altura con una Tirolina de 120m.

Todos los monitores que trabajan en el Parc d’Aventures del Catllaràs están titulados, como mínimo, con el Titulo de Monitor de Lleure para la recepción de grupos y actividades en el suelo: para las actividades en altura, poseen los títulos CAFEM (Conducció d’Activitats Fisic Esportives en Medi Natural) o Titulo de Tecnic d’Esports de Muntanya. Se prioriza que sean personas de la comarca para favorecer la creación de puestos de trabajo juvenil, especializado y con intención de impedir el despoblamiento de la comarca. Queremos que nuestro equipo disfrute de un entorno de trabajo agradable y seguro, para poder desarrollar todo su potencial. 

Se crean sinergias y actividad comercial con los establecimientos de La Pobla de Lillet, los cuales se benefician directamente del impacto económico que generen los clientes del parque.

Es por todos estos motivos que el Parc d’Aventures del Catllaràs ha sido seleccionado, de entre otros proyectos presentados en la comarca, para recibir una ayuda LEADER para la creación de empresas turísticas en el entorno rural, financiados por el Fondo Europeo Agrícola de Desarrollo Rural (FEADER) y por el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, de la Generalitat de Catalunya. Estas ayudas son gestionadas y tramitadas por la Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central

Trabajamos y nos esforzamos para llevar a cabo todos estos compromisos, con el único objetivo de que nuestros clientes pasen un día inolvidable.