ACCIONS

VOLUNTARIAT HSJD

“Per a Albert Torres, el fet de col·laborar amb aquest hospital té un significat especial. Segons ha relatat, quan la seva filla era petita la hi van haver d’ingressar dues vegades i, en tots els casos, el tracte i l’atenció va ser “molt agradable” i adequat per a l’infant. A més, ha recordat, l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona sempre ha intentat adaptar-se als nens, trencant l’estètica mèdica i buscant un ambient més proper i confortable. Això, per als nens i nenes que pateixen malalties de llarga durada, és important, ha considerat.”
https://www.naciodigital.cat/bergueda/noticia/6606/parc/aventures/pobla/regala/entrades/nens/malalts/hospital/sant/joan/deu

CURSA DE MUNTANYA BOMBERS AMB CAUSA


Des de el Parc d’Aventures del Catllaràs volem col.laborar amb la cursa Benefica organitzada per Bombers amb Causa regalant a tots els participants amb un val d’entrada al Parc amb un descompte del 50% que te validesa durant aquesta temporada 2019. No cal reservar.
Aquest val serà un flyer imprès que s’ entregarà amb la recollida del dorsal. Us convidem a visitar el seu web perquè conegueu aquest projecte solidari i us animeu a corre amb nosaltres! http://www.cursamuntanyabombersambcausa.org

“Bombers amb Causa neix de la iniciativa de tres bombers voluntaris de la Generalitat de Catalunya de crear un calendari per tal de destinar els fons a la recerca de malalties infantils, els donatius es fan a l’Obra Social de Sant Joan de Déu que és qui els canalitza cap a la investigació que més ho necessiti, sempre sota criteris científics.”

“El projecte fa un pas més i per tal d’augmentar els beneficis del calendari i els propers 4 i 5 de Maig de 2019 s’organitzarà una cursa de muntanya solidària a Cercs (Berguedà), on els beneficis de les inscripcions es destinaran a l’objectiu del calendari: la investigació de les malalties infantils.”

LIVEN

Aquesta acció del Parc d’Aventures del Catllaràs està destinada a regalar una entrada amb un descompte el 50% a tots els treballadors de l’empresa Liven de Berga (fixes o d’ ETT) que així ho demanin i tindrà validesa durant tota la temporada 2019. Per gaudir d’aquest descompte, hauran de mostrar el seu DNI quan ens visitin. No cal reservar.
Aquesta acció beneficia als quasi 300 treballadors de l’empresa Berguedana de totes les seves seus.

PENYA BOLETAIRE BERGA

Com cada any, el Parc d’Aventures del Catllaràs, col.labora amb la Penya Boletaire Berga, regalant a tots els participants del concurs de pintura infantil amb un val d’ entrada amb un descompte del 50% i que tindrà validesa durant aquesta temporada 2019. No cal reservar.