ACCIONS

VOLUNTARIAT HSJD

«Per a Albert Torres, el fet de col·laborar amb aquest hospital té un significat especial. Segons ha relatat, quan la seva filla era petita la hi van haver d’ingressar dues vegades i, en tots els casos, el tracte i l’atenció va ser “molt agradable” i adequat per a l’infant. A més, ha recordat, l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona sempre ha intentat adaptar-se als nens, trencant l’estètica mèdica i buscant un ambient més proper i confortable. Això, per als nens i nenes que pateixen malalties de llarga durada, és important, ha considerat.»
https://www.naciodigital.cat/bergueda/noticia/6606/parc/aventures/pobla/regala/entrades/nens/malalts/hospital/sant/joan/deu

CURSA DE MUNTANYA BOMBERS AMB CAUSA


Des de el Parc d’Aventures del Catllaràs col.laborem amb la 3ª Ediciò de la Cursa Benefica organitzada per Bombers amb Causa regalant a tots els participants de la Cursa de Muntanya Bombers amb Causa amb un val d’entrada al Parc amb un descompte del 50% que te validesa durant aquesta temporada 2019. No cal reservar.
Aquest val serà un flyer imprès que s’ entregarà amb la recollida del dorsal. Us convidem a visitar el seu web perquè conegueu aquest projecte solidari i us animeu a corre amb nosaltres els propers dies 4 i 5 de Maig! http://www.cursamuntanyabombersambcausa.org

«Bombers amb Causa neix de la iniciativa de tres bombers voluntaris de la Generalitat de Catalunya de crear un calendari per tal de destinar els fons a la recerca de malalties infantils, els donatius es fan a l’Obra Social de Sant Joan de Déu que és qui els canalitza cap a la investigació que més ho necessiti, sempre sota criteris científics.»

«El projecte fa un pas més i per tal d’augmentar els beneficis del calendari i els propers 4 i 5 de Maig de 2019 s’organitzarà una cursa de muntanya solidària a Cercs (Berguedà), on els beneficis de les inscripcions es destinaran a l’objectiu del calendari: la investigació de les malalties infantils.»

CURSA DE MUNTANYA BERGA RASOS BERGA 2019

Des de el Parc d’Aventures del Catllaràs col.laborem amb la XXI ediciò de la cursa de Muntanya Berga Rasos Berga 2019 regalant a tots els participants un val d’entrada al Parc amb un descompte del 50% que te validesa durant aquesta temporada 2019. No cal reservar.
Aquest val serà un flyer imprès que s’ entregarà amb la recollida del dorsal.

Us convidem a corre amb nosaltres aquest 12 de Maig de 2019!
http://www.clubesquibergueda.cat/brb/

PENYA BOLETAIRE BERGA

Com cada any el Parc d’Aventures del Catllaràs col.labora amb la Penya Boletaire Berga i amb el seu President i amic, Ramón Minoves, regalant a tots els participants del concurs de pintura infantil un val d’ entrada 2X1 i que tindrà validesa durant aquesta temporada 2019. No cal reservar.